duminică, 2 decembrie 2012


Targ de cadouri cu stil  -Sala Palatului

Perioada sarbatorilor de iarna este un magica pentru toata lumea. Orasul imbraca straie noi, se aprind luminite, magazinele sunt decorate frumos si in aer miroase a vin fiert si cozonaci. In aceasta perioada alergam incontinuu dupa cadoul perfect pentru cei dragi.
 





In centrul Micului Paris , mai precis la Sala Palatului  s-a deschis Targul de cadouri de Mos Nicolae.Astazi 2 decembrie este ultima zi. Esti asteptata impreuna cu prieteni dragi la Sala Palatului macar la inchiderea Micului Targ de  Cadouri cu Stil. Daca esti amator de rafinamente culinare, carti alese si bijuterii chic, atunci acest targ este modul potrivit de a-ti incepe cumparaturile de Craciun.
 
La targ vei gasi preparate culinare rafinate, accesorii, articole vestimantare, articole de design interior si multe alte bunatati. Bijuteriile vin din Israel  , dulceturile din pepene galben si rosu, nuci, zacusca de peste sunt doar cateva dintre mancarurile fine pe care le poti savura.  Intrarea este gratuita.
www.magazinbijuterii.ro  vine in intampinarea vizitatorilor cu o gama cat mai variata de piese care pot reprezenta in egala masura pretioase si atractive cadouri pentru cei dragi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu