duminică, 2 decembrie 2012


Feminitate esențială cu un tremur modern sau vintage,bijuterii argint 925 made in Israel




www.magazinbijuterii.ro by Regal Gold

Brand de bijuterii din argint si semipretioase bine stabilit si prezent in Romania , un brand al bijuteriilor made in Israel.







Din tara cu domenii de portocali si din tara institutelor de top de cercetare ştiinţifică şi tehnologică unde calitatea, estetica, proiectarea si maiestria sunt cercetate în mod constant, am aprins pasiunea bijuteriilor retro ,a bijuteriilor cu inspiratie din natura, traditie, familie .Cu toate acestea bijuteriile REGAL GOLD au un aspect modern, un design proaspat si trezesc un spirit nou. Bijuteriile REGAL GOLD sunt argint 925 si combină elemente de aur, pietre semipretioase si decoratiuni unice de mana.



Fiecare şi fiecare piesa de la schita, la design si turnare este executat in-house si este atent inspectata pentru asigurarea calităţii.








Regal Gold se mandreste si cu linia unica si exceptionala de ceasuri din argint distribuite prin multe galerii prestigioase si mari centre comerciale din tara. Ne reprezinta calitatea bijuteriilor noastre , serviciile , linia de stabilire a preturilor pentru a menţine relaţii pe termen lung şi satisfăcătoare, cu clientii nostri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu