miercuri, 4 septembrie 2013

Alege-ţi cei mai buni prieteni în funcţie de zodie!

 BEST FRIENDS

Născută cu primii oameni de pe Pământ, prietenia pare un angajament simplu, ce se leagă aşa de repede şi de spontan între persoane de acelaşi gen sau de gen diferit.
Doar pare... Comportamentul de cooperare şi de susţinere implică, la rândul său, cunoaştere reciprocă, stimă, afecţiune, răbdare, capacitatea de a fi prezent în viaţa cuiva în momente fericite, dar şi la greu.
Dintr-o dată, prietenia devine ceva destul de greu de câştigat şi de întreţinut, dar tocmai de aceea ea rămâne aşa de valoroasă, indiferent de medii sociale.
Sunt oameni care rămân prieteni până în ultimele momente ale existenţei lor, prieteni care se bucură de fiecare moment petrecut împreună şi pe care nimic nu îi desparte.
Astfel de prietenii se leagă din “n” motive externe sau ce ţin de compatibilităţi interioare, dar şi datorită influenţei astrale.

Aşadar, cu ce zodii poţi lega prietenii profunde şi trainice sau cât de bun prieten poţi fi în funcţie de semnul astral sub care te-ai născut:

Berbec
BIJUTERII ARGINT BEST FRIENDS -www.regalgold.ro

Berbecii leagă prietenii trainice, fiind mereu prezenţ când ai nevoie de ajutor. De fapt, fie că eşti trist, fie că vrei să te distrezi şi nu ai cu cine poţi suna un Berbec. Nu există nicio incertitudine, îţi va răspunde cu promtitudine.
Principala caracteristică a prieteniei cu un Berbec este curajul. Este un bun sfătuitor, iar la maturitate devine responsabil şi foarte sincer.
Aşteaptă de la prietenii lui lipsa de făţărnicie sau de prefăcătorie şi acelaşi respect pe care ţi-l oferă şi el.
Totuşi, ai grijă la temperamentul vulcanic al celor născuţi sub semnul zodiacal Berbec: conflictele cu ei apar din senin şi sunt caracterizate prin vorbe dure. Însă, tot Berbecii sunt cei care iartă şi uită la fel de repede precum se supără.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Vărsător, Gemeni, Capricorn, Săgetător, Leu.

Taur

Simplu şi afectuos, Taurul este prietenul ideal pentru mese festive, ieişiri în aer liber, petreceri în familie. De cele mai multe ori, cu un Taur te relaxezi sau te destresezi prin simpla lui prezenţă imperturbabilă.
Parteneriatul cu el va avea la bază stabilitatea – nu va da niciodată bir cu fugiţii, nu te va dezamăgi şi nu te va răni niciodată, dar nici nu vei atinge alături de el cote înalte ale prieteniei.
Păstrează secretele cu sfinţenie, îţi va trata probleme cu calm, transmiţându-ţi puterea necesară pentru a trece peste ele şi te va implica în toate momentele importante din viaţa lui.
Cu cel ghidat de semnul Taur, poţi dezvolta o cooperare sănătoasă, dar nu extrem de profundă din cauza temperamentului său introvertit şi a tendinţei de a ascunde aspecte ale vieţii lui interioare.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Rac, Vărsător, Peşti, Fecioară, Scorpion.

Gemeni
BIJUTERII ARGINT BEST FRIENDS -www.regalgold.ro

Dacă eşti o persoană sociabilă, pusă pe distracţii, vei iubi să ai un prieten Gemeni. Te va duce mereu prin locuri noi, care să te stimuleze vizual şi mental, va fi vesel, pus pe şotii, rebel...
Prietenia cu un bărbat sau o femeie născuţi în Gemeni este definită prin veselie şi curiozitate. Vei fi un prieten fericit alături de un nativ din Gemeni!
Datorită inteligenţei native, Gemenii au capacitatea de a-şi stimula prietenii şi de a le oferi, continuu, viziuni inovative.
Prietenii Gemeni sunt loiali, volubili, optimişti, dar uneori prea preocupaţi de propriile opinii şi prea puţin atent la ce spun şi cei din jurul lor.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Leu, Berbec, Vărsător, Rac.

Rac
BIJUTERII ARGINT BEST FRIENDS -www.regalgold.ro

Loial până la capăt, Racul va oferi cămaşa de pe el pentru binele prietenului său. Iubitor, grijuliu şi priceput la a crea întâlniri călduroare în jurul unei mese atent pregătite, cel ghidat de semnul astral Rac aşteaptă, de la cei cărora le oferă prietenia lui preţioasă, dependenţă.
Când devine cel mai bun prieten, Racul va face tot ce îi stă în putinţă ca partenerul lui să crească spiritual şi mental.
Prietenia cu un Rac se clădeşte numai pe sentimente profunde care uneori pot fi coleşitoare, dar el nu poate întreţine altfel de relaţii.
 Se destăinuie până la cea mai intimă trăire, punându-şi pe tavă sufşetul lui, cu tot cu complexe. Este preocupat nu numai de tine, dar şi de membrii familie tale ( de la bunici lacopii) cu sinceritate şi naturaleşe.
Dacă vei avea un prieten născut sub semnul astral Rac, vei fi sigur că îţi va dărui spijinul lui cu modestie şi fără să-ţi reproşeze vreodată.
Cu toate acestea, Racul se interiorizează uneori şi, când o face, pare distant, rece, antipatic, egoist chiar.
Mai mult, nu te vei putea bucura de un prieten vesel: cei mai mulţi Raci sunt trişti din fire, melancolici sau afectaţi de tot ce îi înconjoară.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Fecioară, Taur, Gemeni, Rac, Capricorn.

Leu
BIJUTERII ARGINT BEST FRIENDS -www.regalgold.ro

Prietenia cu un Leu nu este tocmai una uşoară pentru că Leul va avea, instinctiv, tendinaţa de a fi mereu în centrul atenţiei.
Leul nu experiemntează neapărat relaţii de prietenie ce implică intimităţi şi emoţii profunde – nu numai că cei mai mulţi Lei îşi sunt sieşi suficienţi, dar interiorul lor este, în general, bântuit de suspiciuni.
Ceea ce nu înseamnă că nu va fi generos, implicat, chiar creativ atunci când vrea să transforme prietenia voastră în ceva special, cu care să se mândrească.
Tot cel născut sub semnul zodiacal Leu este cel mai potrivit om pentru a-ţi ghida paşii către drumul cel mai bun, chiar şi uşor distant cum încearcă să se păstreze.
Prietenii unui Leu sunt aleşi cu atenţie (oameni de calitate, inteligenţi, speciali) şi, de cele mai multe ori, pentru toată viaţă.
Mai mult, nativul născut sub semnul astral Leu devine un prieten extrem de generos şi de implicat, deşi despre el nu vei afla decât ceea ce îl avantajează, fiind aproape incapabil de a-şi recunoaşte slăbiciunile.
Un defect al Leului în calitate de prieten este că nu reuşeşte foarte bine să empatizeze cu celălalt, iar generozitatea sa are limite bine stabilite, sacrificiul nefiind punctul său forte.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Balanţă, Berbec, Gemeni, Vărsător, Peşti.

Fecioară
BIJUTERII ARGINT BEST FRIENDS -www.regalgold.ro

Prietenia unei Fecioare se manifestă prin grija pe care ţi-o poartă constant. Nu îţi va mărturisi ce simte, dar îţi va ordona viaţa la propriu, îţi va face curăţenie când vine în vizită, îţi va spăla sau îţi va găti. Acesta este modul prin care o Fecioară ştie să arate că îi pasă...
Prietenul sau prietena Fecioară va fi, în plus, vocea raţiunii tale şi, implicit, omul care te va ţine cu picioarele pe pământ. Te va accepta cu toate caracteristicile complicate, cu toate toanele şi cu toate nevoile tale, fără să i se pară că face “prea mult”.
Marele defect al prietenului Fecioară este că are tendinţa de a îşi sufoca prietenii şi, dacă îi simte slabi, de a încerca să-şi impună propriile teorii despre viaţă.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Scorpion, Fecioară, Rac, Peşti, Taur.

Balanţă

Când vine vorba de prietenie, Balanţa este echilibrată şi iubeşte armonia, de aceea va depune eforturi şi va coopera pentru a menţine parteneriate pe termen lung.
În plus, prietenia cu un nativ al semnului zodiacal Balanţă este o adevărată provocare: cu un prieten Balanţă vei călători, vei frecventa cluburi, restaurante, vei întâlni oameni aparte, vei fi în mijlocul evenimentelor de actualitate.
Bun sfătuiror, semnul astral Balanţă va încerca nu numai să te protejeze, dar şi să îţi ofere un exemplu bun prin tot ce face.
Un alt atuu al prietenului Balanţă constă în temperamentul său extrovertit: mereu vesel, sociabil, mereu atrăgând atenâia celor din jur în sesn pozitiv. Practic, cu o Balanţă nu te vei plictisi niciodată.
Nevoia acerbă de prieteni (urăşte singurătatea) o face pe Balanţă să fie altruistă şi implicată în totalitate în viaţa lor: va suferi odată cu tine, mai ales că, instinctual, Balanţa are o afinitate pentru cei suferinzi.
O relaţie de prietenie cu un nativ al acestei zodii este o binecuvântare, mai puţin în momentele în care devine suspicios sau când exagerează unele declaraţii.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Leu, Săgetător, Balanţă, Scorpion.

 

Scorpion

Profundul Scorpion nu înţelege în totalitate conceptul de prietenie pentru că acesta are probleme cu încrederea, lăsând-o (alături de gelozie şi teamă) să distrugă cele mai bune parteneriate.
Cu toate acestea, Scorpionul poate deveni un prieten de neînlocuit atunci şi numai atunci când lasă garda jos, în aceste contexte reuţind să îşi asume angajamente pasionale.
Însă, nu te aştepta de la un prieten Scorpion să depună eforturi pentru prietenia voastră – nu ştie sau nu vrea să facă sacrificii, păstrează multe secrete personale, ceea ce îl face greu de citit şi alunecos.
Scorpionul îşi susţine prieteniile prin diplomaţie şi prin afecţiune. Iar dacă ajunge să ţină cu adevărat la un prieten devine altruist şi de încredere.
Unui prieten Scorpion să nu-i înşeli aşteptările pentru că dorinţa lui nativă este de a se răzbuna şi, nu există o altă zodie care să deţină arta răzbunării aşa cum o face cel născut sub semnul astral Scorpion.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Taur, Balanţă, Săgetător, Fecioară, Capricorn.

Săgetător
BIJUTERII ARGINT BEST FRIENDS -www.regalgold.ro

Cei născuţi sub semnul astral Săgetător iubesc mediile deschise şi educaţia rafinată, culturile exotice şi călătoriile – vei avea nevoie de o minte deschisă şi de multă energie pentru a ţine pasul cu un prieten Săgetător.
Când ajungi să îl ai prieten, o sa fii uimit de câtă putere are să te scoată din stările depresive: face pe clovnul numai să-ţi fure un zâmbet şi îşi va da toată silinţa să simţi că, de fapt, nu ai nicio problemă.
Prietenia cu un Săgetător se învârte în jurul principiului optimism!
Mai mult, prietenul Săgetător este flexibil, tolerant, spontan. Nu va fi mereu lângă tine, dar atunci când o va face îi vei mulţumi că îţi este prieten chiar şi aşa, rareori.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Berbec, Balanţă, Vărsător.

Capricorn

Nativi din zodia Capricorn sunt cei mai realişti şi cei mai de încredere prieteni pe care îi poţi avea.
Ambiţios, va aşeza lucrurile aşa încât toate aspectele vieţii să fie în avantajul lui şi al prietenilor lui.
În timp, devine un prieten – protector ce îţi ghidează paşii către scopuri înalte şi reuşite mari.
Dar, prietenia unui Capricorn se câştigă cu dificulatate, acesta fiind un independent care iubeşte să facă totul pe cont propriu. Ca să fii prietenul lui, va trebui să ai răbdare şi tact pentru a-l descoperi în timp, trebuie să-I demonstrezi că nu eşti prefăcut şi că ţii la el.
Vei fi supus mai multor teste, cu o lucididate caracteristică şi o intuiţie superioară celorlalte zodii.
Marele defect al Capricornilor este caracterul distant, rece, fiind şi un egoist recunoscut.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Peşti, Scorpion, Rac, Berbec.

Vărsător

Prietenia unui Vărsător este bazată pe reguli clare, desprinzându-se rapid de influenâa emoţională atunci când alege sau păstrează un prieten şi ghidându-se după vocea raţiunii.
Cu toate astea, prietenia este o formă de împlinire pentru nativul din Vărsător, prietenii lui de suflet rămân prietenii lui pentru totdeauna. Pentru ei face sacrificii, pentru ei devine generos.
În plus, numai aceştia vor reuşi să-i cunoască sufşetul în profunzime, restul vor sta lângă el pentru jovialitatea şi bunăvoinţa lui.
Vărsătorul nu reuşeşte să aibă prea mulţi prieteni intimi, dar chiar şi pentru cei mai distanţi are mereu o vorbă bună, chiar cu o oarecare naivitate.
Cea mai importantă calitate a unui prieten născut sub semnul astral Vărsător este capacitatea de a oferi prietenilor libertatea de a fi ei înşişi.
Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Berbec, Taur, Săgetător, Capricorn, Leu, Gemeni.

Peşti
BIJUTERII ARGINT BEST FRIENDS -www.regalgold.ro

Prietenul Peşti adoră să îşi împartă emoţiile şi se simte trădat dacă prietenii lui devin superficiali.
Va fi o plăcere să împarţi cu un prieten Peşti orice, de la vizionări de filme la distracţii zgomotoase.
Este renumit pentru calitatea de a fi un bun ascultător, îţi va sări mereu în ajutor, va empatiza cu trăirile tale…
Te va înţelege în mod real şi va căuta soluţii, cel născut sub semnul astral Peştii fiind un prieten de nădejde, implicat, prezent în viaţa ta.
Pentru Peşti prietenia înseamnă explorare, interese comune, realizări comune. Poate fi, cu uşurinţă, un prieten seducător de care ajungi dependent.
Este sincer până la a fi naiv şi urăşte oamenii prefăcuţi.
Defectul lor, atunci când leagă prietenii, este subiectivismul absolut, ideile fixe, starea de incertitudine pe care o exprimă, fiind schimbători şi visători, poate prea visători.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Taur, Leu, Fecioară, Capricorn.

SURSA : ONE.RO  

Un comentariu: