miercuri, 4 septembrie 2013

Ceasuri de colectie: ceasurile din argint


Cand te gandesti la un ceas de lux, un ceas de argint nu ar putea fi primul lucru care iti vine in minte, dar stralucirea si eleganta simpla a lui il poate face de dorit. 

De ce argintul este considerat un metal prețios. Stiti deja ca argintul este un metal prețios, dar ce înseamnă asta? Pentru a fi considerat un metal prețios, un element chimic trebuie să fie rar, care a aparut în mod natural și are mare valoare economică. Aurul și argint sunt cele mai cunoscute metale prețioase
Ceasuri de argint -preț. Ceasurile din argint au o mare versatilitate :pot fi produse într-o serie de stiluri si modele , iar prin adăugarea de pietre semipretioase , ii creste valoarea de la un simplu ceas la rangul unei bijuterii sau la statutul de ceas de lux.
Ceasurile din argint sunt de fapt mai grele decât ceasurile din aur. Argint este puțin mai greu decât aurul si este extrem de maleabil, ceea ce înseamnă că poate fi ușor de lucrat cu pentru a crea forme unice. Ca rezultat, ceasurile de argint de multe ori vin în stiluri unice.

Argintul nu are reputația nobilului aur , dar poate fi ușor de curățat. Desi argintul este foarte stabil in aer curat și apă,se poate ca luciul sau sa sufere transformari atunci când este expus la aer sau apa cu ozon sau hidrogen sulfurat. Dar la fel de usor se poate curata cu o carpa speciala .
Intra pe www.regalgold.ro sa vezi colectia ceasuri din argint si semipretioase sau pe www.magazinbijuterii.ro unde poti vizualiza si cere pe comanda cu executie, si onorare a comenzii in 30-45 de zile
http://www.regalgold.ro/catalog/ceasuri-argint-604772

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu