duminică, 15 septembrie 2013

Bijuterii tip pentru forma fetei tale

 

Fiecare figura este unica. Afla cum sa iti flatezi forma fetei cu ajutorul hainelor si a accesoriilor, urmarind cateva trucuri simple:

Fata ovala

 Detii ceea ce este considerata forma perfecta a fetei, astfel incat nu iti fie frica sa experimentezi cu umeri supradimensionati, decolteuri adanci sau haine fara bretele. Considerata cea mai echilibrata forma a fetei, o fata ovala este pusa in valoare de cercei supradimensionati, precum cei circulari, cerceii tip candelabru sau in forma de lacrima. Colierele statement flateaza de asemenea o fata ovala.



Fata patrata

 Daca fata ta este la fel de lata la nivelul tamplelor, pometilor si maxilarului, indulceste forma patrata cu decolteuri rotunjite, precum cele bateau, cele tip crewneck, insa si cu decolteuri foarte adanci. Pentru a echilibra aspectul unei fete cu forma patrata, mizeaza pe cercei si coliere cu forme curbate, care adauga fluiditate

Fata dreptunghiulara

Daca fata ta este alungita, insa la fel de lata la nivelul tamplelor si al maxilarului, cu pometii nu sunt indeajuns de proeminenti, echilibreaza imaginea vizuala cu decolteuri rotunjite, precum cele bateau, sau decolteuri ce lasa umerii la vedere. Colierele si cerceii statement lati sunt perfecti pentru tine.




Fata triunghiulara


-> Daca maxilarul este cea mai potentata trasatura a fetei tale, echilibreaza aspectul proeminent al acestuia cu decolteuri feminine tip sweetheart, cu anchior sau decupate adanc pe rotund.
-> Mergi pe varianta bijuteriilor cu forme curbate sau rotunjite, fie ca este vorba de cercei sau coliere.

Fata rotunda


-> O fata rotunda este flatata de un decolteu amplu, care o alungeste din punct de vedere optic. Mizeaza pe decolteuri in V, patrate, tip sweetheart, cu umerii dezgoliti sau adanci, insa evita decolteurile rotunde, tip bateau sau crewneck, care iti accentueaza rotunjimea fetei.
-> Mizeaza pe cercei angulari, cu forme alungite, precum cerceii candelabru subtiri, pentru a crea un echilibru cu rotunjimea fetei. Colierele lungi si subtiri cu pandantiv flateaza de asemenea forma fetei tale.

Fata in forma de inima


-> Daca pometii sunt cea mai proeminenta trasatura a fetei tale, in timp ce barbia nu este punctul forte, echilibreaza aspectul de ansamblu cu ajutorul detaliilor situate in vecinatatea barbiei. Topurile pe gat, bluzele cu funde infasurate in jurul gatului sau cu panglici prinse la baza acestuia merg perfect. De asemenea, mizeaza pe decolteurile rotunjite – tip crewneck, bateau sau sweetheart.
Ca accesorii, opteaza pentru esarfe prinse la baza gatului sau cercei lungi care se ingroasa la nivelul barbiei. De asemenea, colierele cu mai multe straturi flateaza forma fetei tale, atragand atentia asupra partii sale inferioare.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu